Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

“EKSİK OLAN MEVKİLERE TRANSFER YAPACAĞIZ!”

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edecek takımlardan Aksaray Gençlik kulübü başkanı Özcan Bal, sezon hazırlıklarının devam ettiğini, hazırlıklar kapsamında oynadıkları hazırlık maçlarında eksiklikleri giderme adına birkaç transfer yapabileceklerini belirtti.

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özcan Bal; “Bilindiği gibi geçen sezon 1. Amatör küme il şampiyonu olduktan sonra Play-Out maçında Yolspor’u mağlup ederek ilk kez BAL Ligine yükselmenin mutluluğunu yaşadık. Bu ligde de ilimizi başarıyla temsil etmek adına yeni bir kadro oluşturduk.

Bahattin Ergüven’in Teknik Direktörlüğünde takımımızın lig hazırlıkları sürüyor. Yeni sezon öncesi üç hazırlık maçı oynadık. Takımımız şekillenmeye başladı. Hazırlık maçlarında eksiklik gördüğümüz  bazı mevkiler için iki veya üç transfer yapmanın çalışmalarına başladık. Bu transferleri de en kısas sürede yaparak lige hazır hale gelmemenin çabasında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol