Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

Elazığ'daki O Okuldan Büyük Başarı!

Elazığ’da Özel Bir Okulda Eğitim Alan Öğrenciler 19. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda önemli başarılar elde etti.  Matematik alanında yapılan yarışmada öğrenciler 4 Dünya birinciliği elde ederek 4 Altın 2 Gümüş Madalya aldı.

Okulun Matematik öğretmeni İlyas Polat tarafından çalıştırılan 5.sınıf olimpiyat takımı öğrencileri Betül Polat, Emir İkincioğulları, Irmak İhtiyaroğlu ve Irmak Şirin tüm soruları doğru yanıtlayıp dünya birincisi oldu. Ayrıca 7.sınıf öğrencilerinden Kübra Yıldız ve Kerem Toprak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Matematik alanında ciddi çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Matematik Öğretmeni İlyas Polat, bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederek: “her yıl matematik alanında güzel başarılara imza atarak karşınıza çıkıyoruz çünkü okul olarak matematik alanında çok ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Bu konuda bizlere ortam hazırlayan okulumuza, bizi destekleyen okulumuza ve özveriyle çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol