Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Elazığ İl Genel Meclisi Toplantıları Devam Ediyor

HABER: Ümmühan Özbay

  Elazığ İl Genel Meclisi Mayıs ayı oturumları devam ediyor.

 3. gününde devam eden toplantılarda bugün 3. maddede 2022 yılı kesin hesabı görüşüldü. Konu ile ilgili Mali Hizmetler Müdürü Ömer Yalçın, bilgi verdi.

 Meclis Üyesi Mahmut Okçu, "91 milyonluk açıktan bahsettiniz. Bina satışı gerçekleşmediği için açık var dediniz. İnşaat sürüyor. Nasıl satılacak?" dedi.

 Meclis Üyesi Osman Dilek ise "2022 bütçesinde 248 milyon 990 bin TL ve iki defa ek ödenek yapıldı. Toplam 467 miyon 90 bin TL bütçe oluştu. Tüm programlar yapıldı mı yoksa eksik var mı? Bu kurumlar neden paylarını kullanmamışlar?" şeklinde konuştu.

 2022 Yılı Bütçesi, 467 milyon 90 bin tl olarak açıklandı.

 Daha sonra yapılan oylama ile 2022 yılı kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

 4. Madde olan, Kavancılar İlçesi Yenidam Köyü Ar-ge Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 5. Madde olan, Alacaka İlçesi Çakmakkaya Köyü, Çakmakkaya ilkonulunda bakım onarım çalışması yapılması için rapor komisyona havale edildi.

 6. Madde olan, Maden ilçesi Tekevleri Özyurt Mezrası Tarım Arazilerinin incelenmesi önergesi, oy birliği ile komisyona havale edildi.

 Toplantı yarınki oturumla devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol