Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

“ELAZIĞ İNSANI FIRSATÇI OLMAMALIDIR”

Kiralardaki yükselişin devam edeceğini belirten Gülyüz, korsan emlakçılara karşı da vatandaşları uyararak, yetki belgesi olmayan emlakçılardan ev alınmaması gerektiğini söyledi.

 “KİRA FİYATLARI OLDUKÇA YÜKSEK”

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, kira fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, ”Deprem ve pandemi sonrası gerek kiralık gerekse satılık dairelerin fiyatlarında yükselişler var. Her defasında söylediğim gibi maliyetler düşmedikçe ne satılık nede kiralık daire fiyatları düşmeyecektir. Maliyetler düşer, yapı stoku olur, yeni yerler imara açılır ise fiyatlar da o zaman düşer diye temenni ediyorum.”dedi.

KORSAN EMLAKÇILARA DİKKAT EDİLMELİ

Gülyüz, vatandaşları korsan emlakçılara karşı uyararak, "Vatandaşlarımız ev alıp satarken, kiralarken veya kiraya verirken işin uzmanı gerçek, vergi mükellefi olan, taşınmaz ticaretyetki belgesine sahip emlak danışmanlarından alsınlar. Bu zorlu şartlarda ev alırken birde korsan emlakçıya gidip yanlış fiyata ev almasınlar." dedi.

ÖĞRENCİYE EV VERMEM” FİKRİNDEN VAZGEÇİLSİN

Okulların açılmasıyla ilimize gelecek olan öğrenciler için ev sahiplerine seslenen Gülyüz, "Üniversite ve okullar açılıyor.Öncelikle ev sahiplerine sesleniyorum.Lütfen öğrenciye ev vermem fikrinden vazgeçelim. Ülkemiz gençlerine sahip çıkmalıyız. Öğrencilerimizin bu yıl ev bulmada zorlanacağını tahmin etmiyorum. TOKİ daireleri yaşam alanı olarak birçok aile için yetersiz kalsa da öğrencilerimize yeterli olacaktır.”dedi.

ELAZIĞ İNSANI FIRSATÇI OLMAMALIDIR

Elazığ’a fırsatçılık tabirini yakıştırmadığını belirten El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz,”Memleketime fırsatçılık tabirini yakıştırmıyorum. Elazığ insanı ve esnafı fırsatçı olmamalıdır. Piyasa şartlarından dolayı neyin fiyatı yükselmedeki konut fiyatlarıda yükselmesin. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz feraha kavuşur ve piyasalar düzelir. Fiyatlarda normale biner. Allah herkesin yardımcısı olsun. Alım gücü çok düşük.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol