Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ ÜLKÜ OCAĞI'NDA SEMİNER!

Ülkü Ocağı'nda düzenlenen Seminere Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek, Elazığ Ülkü Ocağı Başkanı Reha Taha Aygen, Orta Öğretim Başkanı Yağız Atagün, ve gençler katıldı.

Çiçek, verilen seminerde, günün anlam ve öneminden bahsederek şu ifadelere yer verdi;

"MİLLETİMİZİN VE İSLAM ALEMİ'NİN KANDİLİNİ TEBRİK EDERİM"

Çiçek" Günümüzdeki bunalımlardan kurtuluşumuzun tek çaresi , Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in örnek yaşayışını hayatımıza uygulamak ve tatbik etmekle mümkündür. Bunlardan biri ; insanlarımızın boş ve manasız söz ve işlerde bulunmaları , lüzumsuz ve gereksiz gıybet, dedikodu ve iftira yapmaları sonucu ailede , cemiyette, kuruluşlarda toplumda sorunlar oluşturup , huzursuzluğa sebebiyet vermektedir . Günümüzde Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in varisleri ve yolunda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Bey ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin Güzide Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey, inançlı, imanlı , ahlaklı , dürüst , vicdanlı, bilgili ve kültürlü insanlara ve ülkesine yararlı ve faydalı olmaları için okullara Peygamber Efendimiz (S.A.V) 'in hayatını anlatan dersler koymuşlardır. Ayrıca Seçmeli KUR'AN Dersi koymaları , toplumda inanç özgürlüğünü sağladıklarından dolayı yeni yetişen nesiller için ; edepli , terbiyeli, vicdanlı, helali haramı bilen ,merhametli , topluma karşı sorumluluklarını bilen ve taşıyan bir nesil yetişmesine vesile olduklarından dolayı, millet olarak kendilerine minnet ve şükran borçluyuz. Rabbimizden ülkemize ve insanlığa daha güzel yararlı ve faydalı hizmetler yapmalarını canı gönülden niyaz ederiz. Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadisinde ; " İnsanların en hayırlısı ülkesine yararlı ve faydalı olan , ayrışma, fitne ve bozgunculuğa karşı duranlardır. " buyurmuştur. Milletimizin ve İslam Alemi'nin kandilini tebrik eder, Cenab-ı Hakk'tan tüm insanlığa huzur , refah içinde bir yaşam nasip etmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol