Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ’DA ‘FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ’ SEMPOZYUMU

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü tarafından “Felsefe ve Din Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu” düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi Mimar Sinan Salonunda düzenlenen sempozyuma, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, Felsefe Ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Erdoğan, çeşitli üniversitelerden İlahiyat Fakültesi öğrencileri, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

 Sempozyumda konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, düzenlenen sempozyumun hayırlı olmasını diledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin 30 yıllık köklü bir fakülte olduğunu belirterek,  İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü tarafından “Felsefe ve Din Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Sempozyumunun daha da gelişerek uluslararası düzeye gelmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından sempozyum oturumları düzenlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol