Öne Çıkanlar Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev duğurganlık salgın sonrası için steril hale getiriliyor

Bu haber kez okundu.

“Elazığ’ı Bölgenin Lideri Yapacağız!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Abdullah Akın, Hiç bir ayrım gözetmeden, merkez ilçe dâhil, tüm ilçeleri yaygın bir kalkınma anlayışı ile kalkındırmayı boynunun borcu olacağını belirtti.

CHP Elazığ Milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından CHP Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın, açıklamalarda bulundu. 3 yıl boyunca Elâzığ’ın mahallelerini, köylerini, beldelerini, ilçelerini birçok defa gezerek sorunları yerinde gördük, dinledik, notlar aldık ve projeler ürettiklerini belirten Akın, “İnşallah yetki verdiğinizde bir milletvekilinin neler yapabileceğini, sınırları ne kadar zorlayacağını, ne kadar etkili olduğunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

HİÇBİR AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Abdullah Akın, milletvekili seçildiği taktirde Elazığ’a yapacaklarını maddeler halinde anlattı. Akın, seçilmesi halinde bir milletvekilinin neler yapabileceğini, sınırları ne kadar zorlayacağını, ne kadar etkili olduğunu göstereceğini belirterek; “Millet ittifakının bir bileşeni olan Saadet Partisi adına, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden 2. Sıra milletvekili adayı olarak huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum. Yola birlikte çıkmış olduğum tüm milletvekili adaylarına Cenabı Hak’tan muvaffakiyetler diliyorum. İl Başkanlığım döneminde;

3 yıl boyunca Elâzığ’ın mahallelerini, köylerini, beldelerini, ilçelerini birçok defa gezerek sorunları yerinde gördük, dinledik, notlar aldık ve projeler ürettik. Bunları kamuoyu ile paylaştık. Kimsenin bir yanlışı ve bir ihmali konuşmaya cesaret edemediği konuları konuştuk, konuların üzerine giderek çözüm arayışlarında bulunduk ve çözdük. İnşallah yetki verdiğinizde bir milletvekilinin neler yapabileceğini, sınırları ne kadar zorlayacağını, ne kadar etkili olduğunu hep birlikte göreceğiz. Hiç bir ayrım gözetmeden, merkez ilçe dâhil, tüm ilçelerimizi yaygın bir kalkınma anlayışı ile kalkındırmak boynumun borcu olacaktır. Çocuk yaştaki evladımızdan kâmil yaştaki insanımıza kadar, hiç bir din, dil, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeksizin herkesin milletvekili olacağımı kendime bir görev sayıyorum, söz veriyorum.” dedi.

* İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ.

Elazığ’ın en önemli sorunlarından olan işsizlik sorununu çözeceklerini ve Elazığ’ı bölgenin lideri yapacaklarının altını çizen Abdullah Akın;

-İlimizin başta işsizlik sorununu çözeceğiz.

-Her ilçeye, yöreye iş imkânı sunacak ve ticaretini kalkındıracak tesisler kuracağız.

-Elazığ’da tarım ve hayvancılığı ayağa kaldıracağız.

-Tüm ilçelere tarımsal sulama sistemlerini kuracağız.

-İlçelere sözünü verdiğim tüm köprü ve bağlantı yollarını yapacağız.

-Tüm ilçelere, hak ettiği sayıda, söz verdiğimiz konutları yapacağız.

-İlçelere turizm yatırımı yapacağız.

-Hazar gölünü ayağa kaldıracağız. Yeşillendireceğiz, temizleyeceğiz, yatırım yapacağız.

-İlçelerimizdeki hastaneleri tam donanımlı hale getireceğiz.

-İlçelerdeki eğitim sistemini tam donanımlı hale getireceğiz.

-Doğal gaz gitmeyen yerleşim yerlerine doğalgaz ulaştıracağız.

-Muhtarlarımızın her sorununa koşacağız.

-Köylerde yerleşim yerlerine yakın taş ocaklarını, atık tesislerini kaldıracağız.

-İlimizin maden zenginliklerini ilimize kazandıracağız.

-İşadamlarımızın, esnaflarımızın karşılaştığı her zorluğu kaldırmak, işlerini büyütmelerini kolaylaştırmak için en büyük çabaları harcayacağız.

-Basınımızın, bağımsız ve hür haber anlayışlarını koruyacağız, onların ayakta kalabilmelerini garanti altına almak için uğraşacağız.

-Spor kulüplerinin ayakta durmasını ve kendilerini geliştirmelerini temin edeceğiz.

-Ve daha nice sorunları muhterem hemşerilerimizin paydaşlığı ile çözeceğiz.

-Elazığ’ı Bölge Lideri Yapacağız!

Şunu çok açık ifade etmek istiyorum;

Sadece seçim döneminde milletin karşısına çıkanlar, Elazığ’ın problemini bilemez, bilmediği için de çözüm üretemez. Daha önce Elazığ’ın sorunlarına kayıtsız kalıp bir ihmali ve istismarı konuşmaya cesaret edemeyen, açıklama bile yapmayanlardan kimseye fayda gelmez. Tüm bunlardan dolayıdır ki; Her bir ferdimizin oylarına talip olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize en derin saygı ve sevgilerimi arz ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol