Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Elazığlılar Dikkat! Eyyam-ı bahur’la Kavrulacağız

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Meteoroloji'nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak. Türkiye, çarşamba gününden itibaren çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Meteoroloji vatandaşlara dışarıda uzun süre geçirmemeleri noktasında uyarılarda bulundu.

Geçen hafta Elazığ ve pek çok kentte hayatı olumsuz etkileyen sıcak hava dalgası geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak.

Geçtiğimiz hafta aşırı sıcaklar ülke genelinde etkili oldu. Hafta ortasında 40'lı derecelerin üstünü gören Elazığ’da hava sıcaklıkları cuma gününden itibaren mevsim normallerinin üstünde seyretti.

SICAKLAR ARTIYOR

Hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta da artması bekleniyor. Meteoroloji'nin hava tahminine göre de önümüzdeki hafta sıcaklıklar 3-5 derece artacak.

Elazığ’da sıcaklık ortalama 35-37 derece olacak. Pazartesi de hava koşulları değişmeyecek.

ELAZIĞ ‘DA BU HAFTA NASIL OLACAK?

Bugün havanın 37 derece olması bekleniyor. Yarından itibaren hava sıcaklıkları kademeli olarak artacak.

İşte Elazığ’da 5 günlük hava raporu…

Pazartesi: 37-18

Salı: 37-18

Çarşamba: 37-18

Perşembe: 37-18

Cuma: 37-17

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol