Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞSPOR’UN ZORLU FİKSTÜRÜ

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3.Lig 1.Grup’ta ligde zorlu bir maç takviminin içine giriyor.. Sezon başından beri topladığı puanlarla kendisini zirve yarışının içinde bulan bordo-beyazlılar son 2 haftada aldığı şok yenilgilerle taraftarını üzdü. Ligin 7.Haftası’nda sahasında konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu’na 2-1’lik skorla yenilerek bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini tadan ekibimizde moraller bozuk.

Bu maçı bir yana bırakarak gözünü Pazar günü deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile oynanacak maça çeviren bordo-beyazlılar zorlu bir maç takviminin de içine giriyor. Belediye Kütahyaspor maçı sonrasında 9.Hafta’da Edirne deplasmanına gidecek Gakgolar 10.Hafta da kendi saha ve seyircisi önünde Nevşehir Belediyespor’u ağırlayacak.  Bordo-Beyazlılar 11. Hafta’da ligin son sırasında bulunan Belediye Derincespor’a konuk olacak. Önündeki 4 maçın 3’ünü deplasmanlarda oynayacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz bu maçlardan alacağı puanlarla ligdeki hedefini netleştirecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol