Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Elektrik Şebekesi Yapım İşi İhale Edilecek

AK Parti Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kaçır'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında istişarelerde bulunularak talep ve sorunlar AK Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından Bakan Kaçır’a iletildi.

Ziyaretin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kaçır'ın verdiği talimat neticesinde kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi alanına ait, Yüksek Gerilim - Alçak Gerilim Elektrik Şebekesi ve Enerji Nakil Hattı yapım işi için ihaleye çıkılacak.

ELAZIĞ'DAN İHRAÇ EDİLECEK

Yeni kurulan Teknova OSB'de ilk fabrika yatırımına başlanmıştı. Kurulacak fabrika ile Elazığ'da yetiştirilen balıklar işlenip yine Elazığ'dan ihraç edilecek.

İhale, 10 Ağustos'ta saat 10.00'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Ankara'nın Çankaya ilçesindeki yeni hizmet binasında yapılacak.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, gerçekleşecek olan

ihalenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol