Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

ELMÜTDER’DEN MİMARLAR ODASINA ZİYARET

Elazığ Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Süt ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini iletti. Ziyarette, yapı sektörünün çözüm bekleyen meseleleri konuşuldu.

İlimiz ekonomisi, kentleşme süreci ve sektörün içinde bulunduğu durumlar istişare edildi. İstişarelerin, temsilcilerden oluşan heyetler aracılığı ile düzenli olarak devamı sağlanacak olup, paydaşlar arasındaki sorunların, il bazında çözümü konusunda ortak hareket edilmesi için gerekli girişimlerin başlatılması planlandığı ifade edildi.

AYAZ; “SORUNLARIMIZ ORTAK”

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, “Mesleki anlamda önemli sorunlarımız var ve bu sorunlarımız sektörümüzün ortak sorunları. Biz ELMÜTDER olarak meslek odalarımız ile etkili iletişim anlamında iyi bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirmek ve daha da yukarılara çıkartmak istiyoruz dedi.

SÜT; “MİMARLAR ODASI OLARAK İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ.”

Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Süt, gerek mimarların, gerekse mühendis ve müteahhitlerin sektörün birer parçası olduğunu belirterek “Bu kapsamda, mesleki örgütleri ve kuruluşları birbirinden ayrı değerlendiremeyiz. Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği ile sektörün çözüm bekleyen meselelerinde her zaman bir araya gelebiliyor, bunları konuşabiliyoruz. Bu işbirliğini daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Mimarlar Odası olarak buna açık olduklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol