Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

EMNİYET TEŞKİLATI'NDAN KOCA’YA ZİYARET

Elazığ İl Emniyet Şube Müdürleri, Elazığ Basın Ve Medya Cemiyeti Aynı zamanda Günışığı Ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Şube Müdürleri, İlimizin güvenliği ve huzuru için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü söylediler.

Narkotik Şube Müdürü Mustafa Koçal, KOM Şube Müdürü Ahmet Serdar Çelebi , Güvenlik ve Spor Güvenliği Şube Müdürü Ahmet Karaca ve Medya-Protokol Büro Amiri Merve Ömerosmanoğlu, gazetemizi ziyaret ederek Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk ile Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ile bir süre sohbet etti.

*ELAZIĞ  HUZURLU BİR ŞEHİR

"Sokaktayız ve Çalışıyoruz" diyen Şube Müdürleri; “Elazığ 81 il içerisinde ortalamanın üzerinde bir şehir olarak huzurlu bir şehir. Emniyet vatandaşın güvenliğini düşünerek suç oranlarının en aza indirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor."dediler.

KOCA; " EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN ÇALIŞMALARINI TEBRİK EDİYORUM"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koca, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarının istikrarlı ve başarılı olduğunu söyleyerek; “Şehrin huzuru ve güveni için özveri ile çalışan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünü tebrik ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol