Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

EPDK’DAN SUÇ DUYURUSU

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk hakkında suç duyurusunda bulundu.

EPDK'dan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 

EPDK, “Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk hakkında kurumumuza yönelik 'gangster, şehir eşkıyası' şeklindeki hakaretleri sebebiyle suç duyurusunda bulunulmuştur. Bundan sonra da eleştiri sınırlarını aşan, kurumumuza yönelik hakaret içeren paylaşım ve değerlendirmelerde bulunmuştur” denilerek, Öztürk hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

ÖZTÜRK: ‘ HERHANGİ BİR KURUM KASTEDİLMEMİŞTİR’

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Suat Öztürk, “Yapılan açıklamanın önündeki ve arkasındaki açıklama ve kastedilene bakılmadan sadece cımbız ile çeker gibi bazı kelimelerin alınarak değerlendirme yapılması ve buna göre hüküm verilmesi tamamen art niyetli ve niyet okumadan öteye gitmeyen talihsiz yapıcı eleştiriyi hazmedemeyen beyanlardır. Ancak EPDK konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade ederek açıklamalarda bulunmuştur. İşin özeti; açıklama veya beyanatların tamamı okunup değerlendirildiğinde ‘gangster’ kelimesi yayımlanan EPDK kurul kararı sebebiyle mağduriyet yaşayan sanayicilerimizin hukuki haklarının gözetilmediği ve sanayicilerin maddi zararının oluştuğu ve ortaya çıkacak mevcut durumun vahameti izah edilmeye çalışılmıştır. Burada herhangi bir kamu veya tüzel kurum töhmet altında bırakılmak istenmemiş ve hakaret düşüncesiyle de kesinlikle yapılmış bir açıklama yoktur. Herhangi bir kurum kastedilerek ve gözetilerek açıklama yoluna gidilmemiş, bilakis sanayici ve bu konuda mağdur olan kesimlerin duygularına tercüman olunmuştur” dedi.

#EPDKDAN SUÇ DUYURUSU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol