Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

ERDEM ÖZATLI, GÜVEN TAZELEDİ

Elazığ Terziler Gömlekçiler ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu yapıldı. Divan başkanlığını Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mitat Ulaş yaptı.

 

FAİZLİ PARANIN ERTELENMESİ İÇİN ÇABA SARF ETTİK

Yaptıkları çalışmamalardan bahsederek yeni bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Özatlı, “Gereken yardımları yaptık. 50 Bin liralık faizsiz paralar verildiği zaman esnaflarımıza gereken yardımı yaptık. Bütün evraklarını tamamlayıp teslim ettik. Faizli paranın ertelenmesi için çaba sarf ettik. Burada gerçekten bütün esnaf oda başkanlarımız çaba sarf etti. Maalesef ertelenmedi krediler, KOSGEB kredisine başvurduk onun da ertelenmesi için çaba sarf ettik maalesef o da ertelenmedi. Ben sizlerin bu gayretli burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yakında Fırat Kalkınma Ajansına bir proje sunacağım Allah nasip ederse mesleğimiz dalıyla ilgili onu da yapacağız inşallah Sayın Valimizden, Fırat Kalkınma Ajansıyla, İŞKUR ile beraber yapacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol