Öne Çıkanlar BALIĞA ALKIŞ Bursa Yıldırımspor GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ BAŞKAN YILDIRIM

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Açıkladı: 11 ili Kapsıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.

Toplantıda ele alınan konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

Cevdet Yılmaz hükümet programını hazırlayacak
Asgari ücret komisyonumuz çalışmalarına başladı. İnşallah tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir neticeye ulaşacağımıza inanıyorum. Memur maaş artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz. Grubumuzun meclise sunacağı konulardan ilki bu olacaktır. Milletimizin refahını arttıracağız. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Bey’i hükümet programımızı hazırlamak üzere görevlendirdik. 12. Kalkınma programımızdan, orta vadeli ve yıllık programlara kadar yol haritamızı milletimizle paylaşacağız.

Deprem bölgesiyle ilgili yeni karar

Yeni dönemde önceliğimiz depremden etkilenen 11 ilin kalkındırılmasıdır. 61 milyar nakdi yardım yaptık, depremzedelerimizi bir an evvel evlerine kavuşturmak istiyoruz. Depremde zarar gören OSB'ler ve fabrikaların hasar tespit taramalarını tamamladık, bölgede üretim çarklarının yeniden dönmesi için bir adım daha atıyoruz. 2430 hektarlık alanda 11 yeni alanı daha sanayi sahası ilan ediyoruz. Deprem sonrasında ilan edilen sanayi sahası sayısını 18'e yükseltiyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol