Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'dan Emekli Maaşı ve Bayram Tatili Açıklaması

Cumhurbaşkanı ErdoğanKabine Toplantısı sonrası emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplara yatırılacağını duyurdu.

 9 GÜN TATİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını bildirdi.

Erdoğan, "Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkânı bulacaktır” ifadelerini kullandı.

 'Emekli Maaş Ve İkramiyelerini Bayram Öncesinde Ödeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir güzel haberlerinin de emeklilere olacağını belirterek, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini inşallah Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Asgari ücret tespit komisyonumuz da çalışmalarına başlıyor. Son olarak Kurban Bayramı ile ilgili özellikle turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. Bu kararımızın da tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol