Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

ERSÖZ; “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ!”

TFF 3. Lig 2. GruBUN 8.Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği ile 2-2’lik skorla berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK. Ligin 9. Haftasını ‘Bay’ olarak geçirecek. Darıca Gençlerbirliği Maçı’nın geride kaldığını, kalan haftalarda daha çok çalışarak 23 Elazığ FK’yı daha iyi yerlere getirmenin çabasında olacaklarını kaydeden Teknik Sorumlu Samet Ersöz; “Darıca Gençlerbirliği karşısında hedefimiz galibiyetti. Maça da iyi başladık. Golü de bulduk.

Ancak sonrasını getirmekte zorlandık. İkinci yarıda rakibin öne geçmesine rağmen oyunu bırakmadık. Son dakikalarda bulduğumuz golle haftayı bir puanla tamamladık. Bu hafta grubun Bay takımıyız. Bu aradan faydalanarak eksikliklerimizi giderecek çalışmalarımızı yapacağız. Biz bu ligde hak ettiğimiz yerde değiliz. Daha çok çalışıp daha iyi neticeler alarak en kısa sürede hak ettiğimiz yere gelmenin çabasında olacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol