Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ESKRİM’DE İLK DERECELER GELDİ

Şehrimize antrenörünün atanmasıyla kısa süre içinde salon hazırlanmış eksiklikler giderilmiş ve antrenmanlara başlanmıştı. 01-02 Ekim tarihleri arasında Adıyaman ilinde düzenlenen U10/U12/U14 Açık Epe turnuvasında şehrimizi temsilen katılan 7 sporcu toplamda 6 madalya elde etti.

63 Erkek, 50 Kız toplamda 113 sporcunun yer aldığı müsabakalar da dereceye giren sporcular; U10 Kız Defne Zeynep Sadak 1. U10 Ahmet Efe Sadak 3. Mustafa Bukra Demir 5. Taylan Emir Mutaf 8. U12 Erkek Eyyüp Eymen Kaya 2. U14 Kız Esile Canan Demir 3. Olmuşlardır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Elazığ’da ilk branşımız ve ilk sporcularımızdan ilk derecelerimizi aldık. Şehrimizde evveli olmayan ama geleceği olan branşımız.

Eskrim antrenörümüzün İl Müdürlüğümüzde göreve başlamasıyla birlikte hızlı bir şekilde Kapalı Olimpik Yüzme Havuzumuz da salon oluşturarak tefrişatı ile birlikte antrenmanlara başlamıştık, bugün de ilk resmi müsabakasında derecelerini aldılar.

Yeni ama alışılmışın dışında farklı bir branş, Antrenörümüz Mehmet Ali Dayanç ve fahri antrenörümüz ve İl temsilcimiz Erhan Kaya hocamız ile birlikte yapılan antrenmanlar ve emeklerin meyvelerini alıyoruz. İnşallah önümüzde ki süreç içerisinde gerek müsabakalar da gerekse şehrimiz ev sahipliğinde yapılacak olan müsabakalarla Eskrimde de şehrimizin adını duyacağız, duyuracağız.

Bir kez daha müsabakaya katılan ve derece alan tüm sporcularımızı, hocalarımız Mehmet Ali Dayanç ve Erhan Kaya’yı emek, gayret ve başarılarından dolayı kutluyor, şehrimize kazandırdıkları derecelerden dolayı tebrik ediyoruz, ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol