Öne Çıkanlar ziyaret Elazığ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

ESNAF ODALARI BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA MİNNETTAR!

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz,  deprem sonrası dağılan 18 Esnaf odasının hizmet noktasında zorluklarını gidermek ve tek çatı altında hizmet verilmesini sağlamak amacıyla odaya tahsis edilen yeni hizmet binası için Ellazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti…

HABER: DİLEK YILDIRIM

6 ŞUBAT DEPREMİNDE ZARAR GÖRMÜŞTÜ

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Birliğe Bağlı Esnaf Odalarına ait hizmet binası 6 Şubat depreminde zarar görmüştü. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Esnaf Odasının hizmet noktasında zorluklarını gidermek ve esnaflara daha kaliteli hizmet vermek adına ve tek çatı altında hizmet verilmesini sağlamak için Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne hizmet binası tahsis etti.

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan, 24 Ocak 2020'de meydana gelen, Elazığ'da 37, Malatya'da 4 kişinin hayatını kaybetti. 45 kişinin enkaz altından yaralı kurtarıldığı 6,8 büyüklüğündeki depremde binlerce bina zarar gördü.

HİZMET BİNASI BOŞALTILDI

3 yıl önceki depremin yaralarının sarıldığı Elazığ bu kez de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Elazığ'da yürütülen hasar tespit çalışmalarında 10 bin 694 yapının ağır hasarlı, 102 yapının da acil yıkılması gerektiği tespit edildi. O binalardan biri de Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası. Hasar tespit çalışmalarının ardından ağır hasarlı olduğu belirlenen hizmet binası boşaltıldı.

18 ODAYI TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmet binaları boşaltıldıktan sonra  farklı noktalarda hizmet vermeye başlayan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve birliğe bağlı 18 odayı tek çatı altında toplamak ve daha kaliteli hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla çalışma başlattı.

Hem Ankara’da hem kentte çeşitli temaslarda bulunan Şerifoğulları, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yeni hizmet binası tahsis etti.

BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI 25 ESNAF ODASINA VE 20 BİN ESNAFA SAHİP ÇIKTI...

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz,  deprem sonrası dağılan 18 Esnaf odasının hizmet noktasında zorluklarını gidermek ve tek çatı altında hizmet verilmesini sağlamak amacıyla odaya tahsis edilen yeni hizmet binası için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları’nın esnaf odalarına ve esnafa sahip çıktığını belirten Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz; “Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’nın, 06.02. 2023 tarihinde 11 ilin etkilendiği Kahramanmaraş merkezli Deprem sonrasında, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Birliğe Bağlı Esnaf Odalarına ait hizmet binasının hasar görmesiyle, Merkezde bulunan ve deprem sonrası dağılan 18 Esnaf odasının Hizmet noktasında zorluklarını gidermek ve Esnaflarımıza daha kaliteli hizmet vermek adına, tek çatı altında hizmet verilmesini sağlamak amacıyla tahsis ettiği hizmet binası ile yapmış olduğu bu özverili davranıştan dolayı başta esnaflarımız, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı ve Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odalarımız adına kendisine teşekkür eder saygı ve hürmetlerimizi sunarız.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol