Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ESNAF SANATKÂRLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NA SÜRPRİZ ADAY

2022 yılının ilk aylarından itibaren birçok odanın seçimi gerçekleşirken Elazığ Esnaf Sanatkârlar Birliği’nin seçim tarihide belli oldu. Elazığ Esnaf Sanatkârlar Birliği seçimlerine hazırlık sağlayan Başkan adayları çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalar hız kazanırken başkanlığa aday olacak isimler en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Seçimlerde Elazığ Esnaf Sanatkârlar Birliği Başkanı Cemil Erdem, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Çete’nin aday olacağı düşünülürken gözler yeni bir isme çevrildi. Edinilen bilgilere göre 20 Mayıs 2022 tarihinde yapılacağı düşünülen Esnaf Sanatkarlar Birlik seçimlerine Harput Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz’ın seçimlerde aday olacağı iddia ediliyor. Kulislerden gelen bilgiler, bir çok oda temsilcisinin Kurnaz’ın adaylığını desteklediği yönünde iken Turan Kurnaz adaylık konusunda net bir görüş bildirmediği şeklinde.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol