Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

ESYSK’ya durmak yok!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası Türkiye Hentbol Federasyonu da yeni bir yol haritası çizmeye çalışıyor. Afet bölgesinde yer alan kulüplere haklarınız saklı kalmak ve önümüzdeki sezon bulunduğunuz ligden devam edebilirsiniz diyen federasyon, kulüplerin kararını bekliyor.

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu’nda küme düşme potasında yer alan Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi ligden çekilme kararı verirken, zirve mücadelesi veren Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, sporcularının isteği doğrultusunda maddi imkansızlıklara rağmen mücadelesine devam edecek.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK Başantrenörü İsmail Bayraktar, “Kızlarımızda ve ailelerinde Allah’a şükür sıkıntısı olan yok. Evlerinde hasar olan, evlerini taşıdığımız çocuklarımız oldu.

Psikolojileri bozuk tüm çocuklarımızın. Önümüzde 8 maçlık bir süreç var. Kızlarım bana hocam biz devam edersek daha mutlu olacağız diyor. Bende sadece onların mutluluğu için lige devam etmemizin doğru olacağını düşündüm. Federasyonumuza da bu yönde talebimizi sunacağız. Sporcularımızın salonda olması onlar için daha iyi olacak.

Bu süreçte iş adamlarımızın, şehrin büyüklerinin bu çocuklara maddi manevi destek olmaları, yeniden hayata dönmeleri önemlidir.

Tüm Elazığ’ın çocuklarımızın yanında olmasını istiyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol