Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

FATİH KISAPARMAK’TAN ÖZGÜN TÜRKÜLER ALBÜMÜ

Elazığlı Sanatçı Fatih Kısaparmak, yine dillerden düşmeyecek besteleri ve şiirleri ile sevenlerini selamlamaya geliyor. 1987 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Kilim’ ile satış rekorları kırarak büyük kitlelere ulaşan Fatih Kısaparmak, bugüne kadar, derlemelerinin yanı sıra farklı tarzlarda 300’e yakın besteye imza attı.

Yeni albümüyle adından bir kez daha söz ettirecek olan Fatih Kısaparmak, geleneği bozmayarak kendine özgü müzikal çizgisindeki her bir parçasıyla sevenlerinin kalplerine ve ruhlarına dokunacak. Uzun süredir titizlikle çalıştığı “Bu Şehir Benden Sorulur” isimli albümünün hazırlıklarını tamamlayan usta yorumcunun 12 parçadan oluşan albümü, romantik sevda şarkıları, özgün eserler ve çağdaş türkü formundaki bestelerden oluşuyor.

Eserlerin sözleri ise Fatih Kısaparmak’ın yanı sıra Şebnem Kısaparmak, Yusuf Hayaloğlu, Ahmet Selçuk İlkan ve Adnan Ergil’e aitken, albümün aranjörlüğünü ise ünlü bağlama sanatçısı Ahmet Koç ile Fatih Kısaparmak’ın oğlu Kaan Kısaparmak üstlendi. Usta yorumcu Fatih Kısaparmak’ın sevenlerine anlamlı bir sürprizi daha var. Albümünde oğlu Kaan Kısaparmak ile düet yapan usta yorumcu, yine Kaan Kısaparmak'ın 4 bestesini seslendirdi. Kısaparmak’ın büyük oğlu Ozan ise albümdeki bas gitarları çaldı.

Fatih Kısaparmak’ın son albümü “Bu Şehir Benden Sorulur” Poll Production etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital  platformlarda yayında…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol