Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Fatih Murat Taşkın’dan açıklama

6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler nedeniyle bölgede görev yapan kamu personeline tazminat ve fazla çalışma ücreti ödenecek. Fakat Resmi Gazete’de yayımlanan bu kararda Elazığ’ın 5 ilçesinin kapsam dışı bırakılması üzerine Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın açıklama yaptı.

Taşkın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sendikamız, Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat Depreminden etkilenen illerde görev yapan kamu personellerine tazminat ödenmesine dair talepte bulunmuştu. Bu ve benzeri taleplere karşılık, bugün geldi; ancak ve ancak akıllara ziyan bir eksiklikle. Toplamda yüzlerce binanın ağır hasarlı olduğu ve halihazırda on binlerce depremzedeyi ağırlayan Ağın, Keban, Sivrice, Arıcak ve Alacakaya gibi depremin merkez üssüne daha yakın olan ilçelerde çalışan kamu personellerinin deprem tazminatından muaf tutulması kabul edilemez. Bu büyük hatadan behemehal dönülmesini, bu ilçelerde çalışan kamu personellerinin mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor ve resmi yazılarımızı bugün itibariyle tüm resmi muhataplara yazıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol