Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

FETÖ VE PKK İLE MÜCADELEDE 249 ADLİ İŞLEM

Elazığ Valiliği 1 Ocak-27 Ekim 2022 tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Valilikten yapılan açıklamada Y operasyonlarda toplam 249 kişiye adli işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden Elazığ’daki FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detaylarını paylaştı.

1 Ocak 27 Ekim tarihleri arasında FETÖ ve PDY ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında: Bylock içeriklerinde ismi geçen, örgütsel eylemi tespit edilen, askeri ve emniyet mahrem yapılanmasında yer alan ve örgütsel eylemi tespit edilen, haklarında örgütsel kodlama ve beyan bulunan, kamu kurumu sınavlarında usulsüzlük yaptığı tespit edilen ve örgütün finans yapılanmasında mahrem, kurye olduğu tespit edilen 121 şahsa adli işlem yapıldı.

PKK, KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilip engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar doğrultusunda ise, Karakoçan İlçesinde 17 Eylül’de yapılan operasyonda 1 örgüt mensubu yakalanırken 1 örgüt mensubu da teslim oldu. Ayrıca Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında teşhis ve tespitler bulunan ve sosyal medyadan terör örgütü propagandası yapan 128 şahsa da adli işlem yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol