Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Filenin Sultanları Kararsız!

HABER- Özgür Yıldırım

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grupta grup maçlarını ilk iki takım arasında tamamlayarak Play Off maçlarına katılma hakkını kazanan Elazığ Belediye Ebuaş Voleybol takımının Play Off grubu maçlarına katılma konusunda henüz net bir kararı olmadığı belirtildi.

Grupta son maçını Merinos Gençlik ile oynayacak olmasına karşılık rakibinin bu maça gelmeyeceğini belirtmesi üzerine bu maçı 3-0 hükmen kazanan Elazığ Belediye Ebuaş Voleybol takımı grubu 23 puanla ikinci sırada tamamladı.
Elazığ Belediye Ebuaş Voleybol takımı Başantrenörü İbrahim Bişi; “Rakiplerimizden Rasus Kimya Hatay Voleybol ligden çekildi. Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Play Off grubuna katılacak. Merinos ligden çekilmiyor ancak bizim ile oynayacağı maça gelmeyecek. Bu durumda biz 23 puana çıkıyoruz ve ikinci sırada yer alıyoruz.

Buna göre Play Off grubuna katılma hakkını elde ediyoruz. Ancak bu şuan ki tablo.

Play Off grubuna katılma konusunda şu anda bir tedirginliğimiz söz konusu. Ülkemizin yaşadığı depremler ve sonrasında yaşananlar bizi tedirgin ediyor. Şu anda net bir kararımız yok. Katılıp katılmayacağımız konusu birkaç gün içinde netleşecek. Bugünkü düşüncemiz ise pek taraftar değiliz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol