Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Forvete İki İsim Geliyor!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor’da forvet transferi çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım iki isimle en kısa sürede anlaşma sağlanacağı açıkladı.

*SON AŞAMADAYIZ

Entegre Solar Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, Ömer Faruk’un takımdan ayrıldığını belirterek” Bu oyuncumuz buraya gelmek istemedi ve Ankaraspor’a geri döndü. Biz gelmesini sağlamak adına görüşmelerde bulunduk ancak olmadı. Takımımızın forvet sıkıntısını giderme adına listemizde bulunan isimlerden ikisi ile görüşmelerimizi son aşamaya getirdik. Birkaç gün içinde bu görüşmelerimizi sonlandıracak ve bu iki isme imza attırarak bu problemimizi çözüme kavuşturacağız.”dedi.

“İSTEDİĞİMİZİ ALMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Hafta sonunda deplasmanda Amasyaspor ile karşılaşacak olan Entegre Solar Elazığspor bu karşılaşma için bugün özel otobüsü ile ilimizden ayrılacağını belirten Eyyüp Yıldırım; “Hafta sonunda son derece önemli bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimiz ikinci yarıya iyi başlayan bir takım. Kendi sahasında oynayacağı maçı kazanmak isteyecek. Biz de rakibimizi iyi analiz ederek buna göre çalışmalarımızı yaptık. Zorlu bir mücadelenin sonucunda istediğimizi alarak ilimize döneceğimize inanıyorum. Bu maç öncesi sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol