Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

GAKGO AĞIR YARALI! 3-1

52 Orduspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu’na mağlup olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Belediye Kütahyaspor önünde de istediği sonucu bulamadı ve üst üste 3. yenilgisini aldı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 8. Haftası’nda, deplasmanda karşılaştığı Bld. Kütahyaspor’a 3-1’lik skorla mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü…

Saat 14:00’te Dumlupınar Stadı’nda oynanan ve İzmir Bölgesi’nden Aykut Sergin’in düdük çaldığı maça etkili başlayan ev sahibi takım 25. Dakikada Yusuf Atasoy’un golüyle öne geçti.

Golden sonra da ataklarını sürdüren Bld. Kütahyaspor 44. Dakikada Niyazi Çolak’ın golüyle devreye 2-0 önde girdi.

Temsilcimiz ikinci yarıda topa daha fazla sahip olan taraf olurken, Feyzullah ve Salih ile buldukları net pozisyonlardan faydalanamadı. Defansta başarılı müdahaleler yapan Bld. Kütahyaspor, 86’da Yusuf Atasoy’la bir gol daha buldu ve durumu 3-0 yaptı.

Temsilcimiz maçtaki tek golünü 90’da Cafer Tosun’la buldu ve müsabaka 3-1 sona erdi. 10 puanda kalan ve üst üste 3. yenilgisini alan Bordo-Beyazlı ekibimiz TFF 3.Lig 1.Grubun 9.Hafta Müsabakası’nda Edirnespor’la karşılaşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol