Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Gakgo, Eskişehir’de Esecek!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES ElazığsporTFF 3. Lig 1. Grup’un 33. Haftası’nda deplasmanda Eskişehirspor’la formalite maçına çıkacak. 39 puanla grupta 10. sırada olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor’u mağlup ederek son deplasman maçında galibiyet istiyor. Bordo-Beyazlı ekibimizin bu maçta sezon içinde fazla forma şansı bulamayan futbolcularla sahada olması bekleniyor.
16 Mayıs Salı günü saat 15.00’te Eskişehir Yeni Stadyum’da oynanacak olan maçı Mardin Bölgesi C Klasman Hakemi Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetecek. Söylemezin bu maçta yardımcılıklarını Mehmet Saldıraner ve Mustafa Güçer yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Murat Ercan olacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 39 puanla 10. Basamakta bulunurken, Eskişehirspor 26 puanla 17. sırada yer alıyor.

TUTAŞ: İYİ BİR NETİCE ALACAĞIZ

Bu karşılaşmada genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele vereceklerini belirten Bordo Beyazlı takımın Teknik Direktörü Alaattin Tutaş “En iyi neticeyi almak için mücadele vereceğiz.” dedi.

RAKİP İÇİN ÖNEMLİ MAÇ

Takımının ligin rahat konumunda bulunan takımlardan biri olduğunu belirten Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Sezonun sonuna geldik. Sezon içinde aldığımız puanlar ile hiçbir iddiası olmayan takımlardan biri konumundayız. Olmayacak puan kayıpları bizi Play-Off mücadelesinin dışında bıraktı. Ancak topladığımız puanlar ile düşme hattının da uzağındayız. Bugünkü karşılaşma rakibimiz açısından büyük önem taşıyor. Ligde kalmak adına mutlaka galip gelmek zorundalar. Bizde rakibimizin bu stresli durumunu değerlendirmenin çabasında olacağız. Geçen yıl bizim yaşadığımızı bu yıl Eskişehirspor yaşıyor.”diye konuştu.

GENÇ OYUNCULARIMIZI GÖRMEK İSTİYORUZ.

“Bugün genç oyuncularımızdan oluşan bir kadro il sahada olmayı planladık.”diyen Tutaş;  “Genç oyuncularımızı son iki maçta görmek ve gelecek yılın planlamasını buna göre yapmak istiyoruz. Hedefimiz bu maçtan puan veya puanlar alarak ayrılmak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol