Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Gelecek Sezon İçin İddialı!

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde mücadele veren Elazığ Belediye Ebuaş Voleybol önümüzdeki sezona iddialı bir kadro oluşturma ve şampiyonluk için mücadele etme planlaması yapacak.

Elazığ Belediye Ebuaş Voleybol takımı Antrenörü İbrahim Bişi, bu yıl finallere katılma hakkını elde etmelerine karşılık ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle finallere katılmama yönünde karar aldıklarını belirterek şunları söyledi.

“Bu yıl 15. Grupta mücadele verdik ve grubu ikinci sırada tamamladık. Ancak ülkemizi derinden üzen deprem felaketinin ardından bu yıl finallere katılmama kararı aldık.

Ebuaş Voleybol olarak önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro oluşturup ligde şampiyonluğa oynamayı planlıyoruz. Bu plan kapsamında gerekli çalışmaları yapacak ve bunun sonucunda 1. Lige yükselmenin mücadelesini vereceğiz. Yönetim Kurulumuz ile yaptığımız görüşmelerde bu kararımız olur gördü. Buna göre bizde takımın planlamasını yapacak ve yapacağımız transferler ile bu düşüncemizi gerçekleştirecek bir kadro oluşturacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol