Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN SINAV ÖNCESİ MEYVE SUYU VE KEK İKRAMI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Gönüllü Gençler ve Gençlik Çalışanları, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen ve Üniversitelere girişin ilk adımı 1. Oturum olan YKS’de Şehrimiz de hem öğrencilerin hem de velilerin heyecanına ortak oldular. Yaklaşık 3 milyon kişinin ter döktüğü sınavda, Elazığ’da yoğun katılımın olduğu Fırat Üniversitesi’nde sınav öncesi meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.



Yapılan etkinliğe dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; “Öncelikle sınava giren bütün gençlerimize zihin açıklığı diliyorum. Tabi uzun bir sürecin ardından Üniversitelere açılan kapı olan 1. Oturum da gençlerimize ve onları kapı da bekleyen velilere ikramlarda bulunduk. Gençlik Merkezimizin gönüllü gençleri ve gençlik çalışanlarımızla birlikte bu zorlu ve heyecanlı süreçte öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olmak istedik.

Heyecanlarına ortak olduk, ikramlarda bulunduk, Allah hiç bir gencimizin emeğini zayi etmesin, bir kez daha bu süreçte saha da olan Gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ailelerimize ve Gençlerimize sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol