Öne Çıkanlar ziyaret Elazığ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

"GÜNIŞIĞI GAZETESİ 26 YILLIK YAYIN SERÜVENİ BİZLERİ GURURLANDIRMAKTADIR"

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile bir süre görüşen DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, gazete yönetimine ve çalışanlarına çalışmalarında ve yayın hayatında başarılar diledi.

"GÜNIŞIĞI GAZETESİ HABERCİLİK ANLAYIŞINI BAŞARIYLA TEMSİL EDİYOR"

Başkan Kangal ziyarette yapmış olduğu açıklamada; Bir İlin Vatandaşlarını doğru ve hızlı bir şekilde habere ulaşması için yerel medyalarımız çok önemli, mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Günışığı Gazetesi 26 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Günışığı Gazetesi 26. yılına kadar bu bayrağı en iyi şekilde taşıyor.

Bu vesileyle gazetenizin 26 Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol