Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

“GÜNIŞIĞI HALKIN GAZETESİ!”

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, 26. Yaşını kutlayan Günışığı Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, medyanın üstlendiği misyondan bahsederek;  “Dünya’da değişmeyen kuraldır. Devletle millet arasında ki dengeyi koruyan, kollayan sektörler var. Bunlardan birincisi medyadır. Vatandaştan aldığını devlete götürür, devletten aldığını vatandaşa getirir. Bazen devlet adına bazen de kamu adına görev yapar. Bu çok önemlidir.” dedi.

* İYİ VE ANLAMLI BİR ÇALIŞMA EKİBİ VAR.

Başakn Çoban, Günışığı Gazetesi’nin şehre mal olmuş, şehirle bütünleşmiş, şehir halkının biraz daha benden dediği, biraz daha kendinden gördüğü değerli bir gazete olduğuna dikkat çekerek; “Özellikle Günışığı Gazetesi üzerinden konuşursak, Günışığı Gazetesi artık şehre mal olmuş, şehirle bütünleşmiş, şehir halkının biraz daha benden dediği, biraz daha kendinden gördüğü değerli bir gazete. Uzun yıllar yayın hayatını yürütüyor olması, şehir dinamiklerini diri tutması, şehrin problemlerini zinde tutarak, çözümler üreterek arkasında durması bizim için özel bir alan açıyor ve hakikaten bizde Günışığı Gazetesi’ne pozitif bir yaklaşım içerisindeyiz. Tabi bu gazetemize kurumsal anlamda çalışanları, muhabirleri ve saha adamlarıyla bir bütünsel bakıyoruz. Bir kağıt parçası olarak görmüyoruz. Daha iyi ve anlamlı bir çalışma ekibi var. Bu kurumsal yapı içerisinde geçmişten bugüne kadar hizmet etmiş ve bundan sonra bir çeyrek yüzyıl daha hizmet edecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Çok daha güzel günler bekliyor şehrimizi. Günışığı Gazetemiz de bu dinamik yapıya katkı sunmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol