Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

GÜNIŞIĞI’NA KUTLAMA MESAJLARI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’DAN KUTLAMA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Günışığı Gazetesi'nin 26. yayın yılını kutladı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları mesajında,” Haberleri, yorumları ve köşe yazılarıyla şehrimizin gelişimine ve değişimine katkı sağlayan, şehrimizin basın hayatında önemli bir yer tutan Günışığı Gazetesi'nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; halkımızın haber alma hürriyetine doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Şahsınızda tüm çalışanlarınızı tebrik ediyor, yayım hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ ZÜLFÜ DEMİRBAĞ KUTLAMA

Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ yayınladığı kutlama mesajında; “Elazığ’ın köklü basın kuruluşlarından Günışığı Gazetesi’nin 26. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, yayın hayatında başarılar dilerim.

BAŞKAN ARSLAN’DAN KUTLAMA

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan yayınladığı kutlamada; “Şehrimizin köklü gazetelerinden Günışığı Gazetemizin 26. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sn. Nafiz Koca başta olmak üzere, tüm Günışığı Gazetesi çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞKAN IŞIKVER’DEN KUTLAMA

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yayınladığı kutlamada; “İlimizin güçlü ve ilkeli gazetelerinden biri olan; Günışığı Gazetesi’nin 26. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, imtiyaz sahibi Sn. Nafiz Koca başta olmak üzere Günışığı Gazetesi çalışanlarını tebrik eder, başarılı çalışmalar dilerim.” dedi.

BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ YALINBAŞ’TAR KUTLAMA

Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş yayınladığı kutlamada; “Türk Basınına 26 yıldır sunduğunuz katkılar nedeniyle bu güne kadar emeğe geçen herkesi kutluyor; Günışığı  ve çalışanları için geleceğin başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum.  “ İfadelerini kullandı.

VEDAT DEMİRBAĞ’DAN KUTLAMA

Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Elazığ İl Temsilcisi Vedat Demirbağ yayınladığı kutlamada; “Yazılı basınımızın güçlü temsilcilerinden Günışığı Gazetesi’nin yayın hayatına başlamasının 26.Yılı  nede ile tebrik eder.  Bağımsız, tarafsız ve ilkeli yayınları ile insanlarımızın doğru haber almasını sağladıkları için başta imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca Bey olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür eder gazetenin yayın hayatında uzun soluklu yayınlar yapmasını dilerim.” Dedi

ELAZIĞ BARO BAŞKANI AV. MELİH EFE

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe kutlama mesajında; “Şehrimizin güzide basın kuruluşlarından GÜNIŞIĞI GAZETESİ’nin 26. Yayın yılını kutlar, Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sn. Mehmet Nafiz KOCA’ya ve değerli ekibine başarılar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol