Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Gür; "Karakoçan'da Bizim Takımımız!"

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün basın toplantısında sarfettiği sözlere bir tepkide Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür'den geldi. Selçuk Öztürk'ün, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı EASKF'nin yönlendirdiği yönündeki açıklamalarına sert tepki göstererek; " Biz kimseyi yönlendirecek kadar aciz değiliz. Bakın ASKF'yi ağzınıza aldığınızdan itibaren, boyutlarının nereye gideceğini bir tahmin edin. Burada 35-40 Bin kişilik bir camiayı karşına alıyorsunuz."dedi...

Kanal 23 Televizyonu'nda yayınlanan ve sunuculuğunu Bera Nur Çam'ın yaptığı "23'ten Günaydın" programının canlı yayın konuğu olan EASKF Başkanı Mustafa Gür, Elazığspor'la ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla Elazığ Spor Camiası'nın tepkilerini üzerine çeken Başkan Selçuk Öztürk'ün iddialarına cevap veren EASKF Başkanı Mustafa Gür, sporun içinden gelen, hakiki bir spor adamı olan Başkan Şahin Şerifoğulları'nı yönlendirmenin kimsenin haddi olmadığına dikkat çekerek; " Biz kimseyi yönlendirecek kadar aciz değiliz. Sizin başarısızlığınızı da, başarılarınızı da kamuoyu biliyor. Şahin Başkanın yapmış olduğu hizmetlerde ortada. Aldığı kararlara da herkes saygı duymak zorundadır. Herkes kendi işine baksın. Kimse ASKF'yi de muhatap almasın." dedi. 
Basın toplantısında 3.Lig Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK konusunda yaptığı ayrıştırıcı söylemlerini de tepki gösteren Başkan Gür; " Başkanımız sporun her alanının içinde. Elazığspor'a veriyorsa Karakoçan'a da verir. Kesinlikle ayrım yapmaz. O da bizim takımımız, şehrimizin takımı."diye cevap verdi. 
EASKF Başkanı Mustafa Gür'ün açıklamasından derlediğimiz satır başları şunlar; 
*35-40 BİN KİŞİLİK BİR CAMİAYI KARŞISINA ALDI...  
"Ben polemiklere fazla girmeyeceğim. Ama geçen yaptığı basın toplantısında Başkan Selçuk Öztürk, Şahin Başkanı EASKF'nin yönlendirdiğini söyledi. Şunu yürekliğimle söyleyeyim, Şahin Başkan bizden daha önce sporun içinden gelen birisi. Bizim yöneticiliğimizi yapmış. Şuan federasyonumuzun onursal başkanıdır. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesidir. Halen daha devam ediyor ve Türkiye Amatör Kurulu'nda görev yapmış bir insan. Biz kimseyi yönlendirecek kadar aciz değiliz. Bakın ASKF'yi ağzınıza aldığınızdan itibaren, boyutlarının nereye gideceğini bir tahmin edin. Burada 35-40 Bin kişilik bir camiayı karşına alıyorsunuz. Hiç gerek yok bu işlere. Sizin başarısızlığınız da, başarılığınız da kamuoyu biliyor. Şahin Başkanın yapmış olduğu hizmetlerde ortada. Şahin Başkan sporun ve sporcunun hakiki dostudur. Şahin Başkanımızın yapmış olduğu hizmetler kamuoyunda takdire şayandır. Aldığı kararlara da herkes saygı duymak zorundadır. Herkes kendi işine baksın. Kimse ASKF'yi de muhatap almasın. Net söylüyorum." 

*TEK BAŞINA YAPACAKSA BUYURSUN YAPSIN...
"Başarıda, başarısızlıkta ortada. Tahtayı açabilecekse hayhay buyursun devam etsin. Tahta içinde maliyetler belli, Elazığspor'un da borcu ortada. Belediye Başkanımızın söyledikleri net ortada. 'Ben destek vermiyorum...' dedi. Belediyenin de bir kuruşunu vermeyeceğini söyledi. Kendine güveniyorsa buyursun başkan devam etsin. Tahtayı açsın yoluna devam etsin. Elazığspor hepimizin takımı. Yo tek başına yapamayacaksa istifa da bir erdemliktir. Şuanda bir mevcut yönetim var. Yeni bir yönetim nasıl oluşuru konuşamayız. İstifa ederse o zaman konuşuruz."

*ÇOK İYİ BİLİYORSA BU TAKIM NİYE BU HALDE...
"Ben bu sezon Selçuk Öztürk'ün yönetiminde 1 ay gibi kısa bir süre kaldım. 1 ay sonra istifa ettim. Gerekçeli kararı ben sonra açıklarım kamuoyuna. Maddiyat anlamında başarısız bir yönetim sıkıntı yaşıyorsa hiçbir şekilde beklememesi gerekiyor. Basın toplantısında işte 20 tane futbolcu saysınlar ben istifa edeceğim diyor ya başkan, 2.Lig'den 20 tane isim saysın ASKF Grubu. Bizim gurubumuzu katıyor. Elazığspor'da şuanda oynayan sporcuları, Elazığ çocuklarını kim yetiştirdi? Elazığ Altyapısından yetişmedi mi? Federasyonda lisanslarını çıkarmadık mı? Biz hazırlamadık mı? Malzemelerini biz vermedik mi? Hangi takımlardan gittiler oraya? Bizim sporcularımız. 20 futbolcu sayabiliyorsa düşürmeyeydi takımı o zaman. Çok iyi biliyorsa bu hale getirmeyeydi bu takımı. Spor bilgileri konusunda kimseyi suçlamayın. Öyle üstatlarımız var ki başkanı cebinden çıkarırlar."

*BU SAATTEN SONRA YANLARINDA OLMAYACAĞIZ...
"ASKF'nin, Elazığspor'a faydalarını söyleyeyim. Sayın valimizin talimatlarıyla bizim aracılığımızla Elazığspor'un malzeme borçlarını ödedik. Spor malzemelerini biz aldık. Elazığspor Kulüp Başkanı da bunu biliyor. Firmaya ödemeyi biz yaptık. Miktarı bellidir. Yine Sayın Belediye Başkanımızın talimatlarıyla bize aktarılan ödenekle, 400 Bin TL'yi makbuz karşılığında teslim ettik. Elazığspor sentetik sahada oynadığı tüm maçlarda protokole ev sahipliği yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'dur. Elazığspor'da bizim kulübümüz. Biz Elazığspor'un her zaman yanında olduk olmaya devam ederiz ama şartlar oluşursa ederiz. Böyle suçlayıcı tavırlar olursa bu saatten sonra yanlarında olmayız."  

*ŞAHİN BAŞKAN HAKİKİ SPOR ADAMIDIR...
"Başkanımız sporun her alanının içinde. Elazığspor'a veriyorsa Karakoçan'a da verir. Kesinlikle ayırım yapmaz. O da bizim Takımımız, şehrimizin takımı. Şahin Başkan, Amatör Kulüplerin hepsine yardım ediyor. Şahin Başkan hakiki spor adamıdır. Bundan daha iyi belediye başkanı nerede bulacağız. Sayın valimiz ne zaman gitsek hiçbir talebimizi geri çevirmemiş şuana kadar. Kulüplerimizin 1 sezonluk araç giderlerini karşıladılar. Takımlarımızın yükünü alıyoruz. Bizim federasyonun öncülüğünde yapılıyor bunlar. Federasyonumuz çok ciddi çalışıyor. Elazığspor'un altyapısına defalarca otobüs çıkardık."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol