Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Gürsel Erol ile ilgili Yeni Gelişme!

Hastanede tedavi gören Milletvekili Erol’un doktoru Kaplan: Herhangi bir sorun ile karşılaşmazsak milletvekilimizi yarın taburcu edeceğiz

Yoğun seçim çalışmalarının ardından gittiği hastanede enfeksiyon hastalığından dolayı gözetim altına alınan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un doktoru, Can Soreş Kaplan, “Gürsel Erol’un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yoğun seçim çalışmalarının etkisiyle dün hastaneye gitti. Yapılan tetkikler sonucunda enfeksiyon hastalığı olduğu tespit edilen Milletvekili Erol’un doktorundan sevindiren açıklama geldi. Hastane önünde açıklamalarda bulunan Dahiliye Uzmanı Can Soreş Kaplan, “Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un herhangi önemli bir probleminin olmadığının altını çizerek bir sorun ile karşılaşmadıkları taktirde kendisini yarın taburcu edeceklerini belirtti.

Gürsel Erol’un halsizlik ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye geldiğini belirten Dahiliye Uzmanı Can Soreş Kaplan, “Biz birkaç gün gözlem amaçlı kendisini hastanemizde yatırarak takip etmek istedik. İleri tetik ve tedavisini gerçekleştirdik. Kendisinin herhangi bir önemli problemi yok. Tetiklerin de problem saplamadığımız için yarın da farklı bir sorun ile karşılaşmazsak kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

Doktor Azat Alınak ise, Gürsel Erol yüksek ateş şikayetiyle geldi. Enfeksiyon bulaşıcı bir durum olduğu için birkaç gün önce de kızında rastlanmıştı bundan dolayı milletvekilimiz de aklımızdaydı. Çok önemli bir sorun yok. Tetkikleri yapıldı istirahat edilmesi için de gözlem altında tuttuk. Yakın zaman da yeniden aramıza dönecek” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Çağlar Duran ise “Doktorlarımızın da açıkladığı üzere milletvekilimizin sağlık durumu gayet iyi. Birkaç gün dinlendikten sonra tekrar hep beraber şehirde sokak sokak gezmeye devam edeceğiz” cümlelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol