Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

HAYVANCILIĞIN GELİŞMESİ İÇİN ELAZIĞ'A BİR PROJE KAZANDIRACAĞIZ

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca’yı ziyaret etti.

Ziyarette, gelecek seçimleri değerlendiren, Başkan Dumandağ, göreve geldiklerinden itibaren her zaman yönetim olarak seçime hazır olduklarını kaydederek “Gelecek seçim ilimize, ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

'365 ODA BORSA ELAZIĞ'A YARDIM AKIŞINDA BULUNDU'

Başkan Dumandağ, yönetimleri öncülüğünde deprem sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Elazığ’a yardımları olduğunu söyleyerek; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı  toplamda 365 oda  Elazığ'a yardım akışında bulundu. O dönemlerde Ticaret Borsası olarak, Elazığ'ın çeşitli yerlerde günde 3 öğün yemek vatandaşlarımıza dağıttık. Bununla birlikte konteyner ihtiyaçları olan kişiler vardı, bizler Ticaret Borsası ailesi ve Dumandağ Ailesi olarak, ihtiyaçları karşıladık.” dedi.

GÖREVDEN KAÇMADIK

2005 yılından itibaren Elazığ'da Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğünü kaydeden Başkan Dumandağ; “Biz hiç bir görevden kaçmadık, kaçmayacağız.” dedi.

“Hangi sahada olursa olsun bizlere bir ihtiyaç duydukları zaman eğitim olsun diğer alanlar olsun bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız.” diyen Başkan Dumandağ; “Bu memleket bizimdir yatırımlarımızın hepsi Elazığ'dadır, biz Elazığlı hemşerilerimizden birlikte çalışıyoruz birlikte hareket ediyoruz.” diye konuştu.

ELAZIĞ'A BİR TİCARET MERKEZİ KURACAĞIZ

Elazığ için yeni bir proje çalışmalarının olduğunu ve mevcut hayvan pazarında bir ticaret merkezi kuracaklarını aktaran Başkan Dumandağ; “Bu Ticaret merkezinde üniversitelerimizde ki hocalarımızla birlikte 28 milyar civarında bir proje hazırladık, tabi bu proje için valimiz, belediye başkanımız, oda başkanlarımız bizlere destek oldular. Bu üzerinde çalışmış olduğumuz proje kısa bir zaman sonra Ankara’ya gidecek ve o projeyi Elazığ'a en kısa zamanda kazandırıp bir ticaret merkezi haline getireceğiz.” dedi.

BORSA OLARAK GENİŞ BİR ALANA HİZMET VERİYORUZ

Elazığ Ticaret Borsası olarak geniş bir alana hizmet verdiklerini aktaran Dumandağ, “Bizler borsa olarak çok kapsamlıyız, Tunceli, Bingöl ve Muş'ta üyelerimiz var, dışarıdan Elazığ'a gelen paranın akışı çok önemli ve bu gelen paralar Elazığ'da yatırıma dönüşecek.” diye konuştu.

O KARAKOL TİCARET BORSASININ YERİDİR

Ziyarette Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca’nın;  “Elazığ'da herkesin takipte olduğu Meydan Karakolu Mekanı vardı orayı da aldınız. Elazığ ile ilgili büyük bir başarıydı neler söylemek istersiniz? yönündeki sorusunu da yanıtlayan Başkan Dumandağ, “Bizler bu projeyi yaparken, orası çocuk karakoluydu ve atıl vaziyette duruyordu. Valimiz bizlere orasını yıkın dedi. Bende, sayın valimize şunu dedim nasıl yıkacağız? Tabi uzun bir yazışmalarımız oldu. Yani süreç çok uzun sürdü. 6-7 ay önce, Milletvekilimiz Metin Bulut ve yönetimimizle beraber  Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı ziyaret ettik ve onlarda bizleri kırmadı emniyeti ve valiyi aradı, bu karakolun yazısını yazın ben onaylayacağım dedi ve onaylandı. O karakol Ticaret Borsasının yeridir', diye konuştu.

Başkan Dumandağ, son olarak Akreditasyon çalışmalarında gösterdiği başarı ile b seviyeye yükselen Elazığ Ticaret Borsası'nın akreditasyon belgesi aldığını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol