Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Şimşek dönemi başladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda görev devir teslim töreni düzenlendi. Mehmet Şimşek görevini Nureddin Nebati'den devraldı. Törende Nebati ve Şimşek birbiri ardına yeni döneme ilişkin mesajlar verdi.

NEBATİ: BAYRAĞI DEVREDİYORUZ

Nurreddin Nebati'nin konuşmasından satır başları:

Milletimize hizmet etme yolculuğunda aldığımız bayrağı bugün sayın Şimşek'e devrediyoruz. Bana güven duyarak bu makamı teslim eden sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Hiçbir zorluk karşısında yılmadan gece gündüz demeden çalışarak sürdürdük. Attığımız her adım bu makamın getirdiği sorumluluk ile atılmış adımlardır. Milletimiz ile verdiğimiz bu mücadeleye vazife bilinci ile aralıksız hizmete devam ettik. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana teşkilatlarında çalışmış biri olarak vazifeyi sürdüreceğiz. Bu kutlu yolculukta üstlendiğimiz her vazife milletimize hizmet sevdasının durağı olmuştur. Birçok görevi ifa etmek için gayretimizi gösterdik. Bu makamda görev alma onuruna eriştiren rabbime hamdediyorum.

Yerli milli üretim ekonomisi için esaslı bir mücadele verdik. Güçlü kararlı liderliği ile Türkiye Yüzyılı'na adım adım taşıyan cumhurbaşkanımıza, sayın Berat Albayrak ve Lütfi Elvan'a, gönül dostlarımıza ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.

ŞİMŞEK'TEN ENFLASYON MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in ilk sözleri:

Sayın bakanım değerli vekil arkadaşlarım bakanlığımızın güzide çalışanları, saygı değer misafirler değerli bakanımızdan görevi devralma törenimize katılımınız için teşekkür ediyorum. Bayrak yarışında bu görevi bana tevdi eden sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımız arz ediyorum. Deprem felaketinin yaşandığı son bir buçuk yıllık dönemde görevini ifa eden sayın bakanımıza teşekkür ediyorum yatırım, üretim ve ihracatta önemli kazanımlar elde edilmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol