Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

HEM FİRMALARIN HEM DE TÜKETİCİNİN KAZANACAĞI FUAR

HABER : DİLEK YILDIRIM

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarında; Elazığ Belediyesi değişen rekabet koşullarında firmaların rakipleri arasında öne çıkmalarını sağlayarak marka farkındalıklarını ve bilinirliklerini artırmanın yanı sıra müşteri veri tabanlarını da geliştirmelerini amaçladığı öğrenildi.

ATO FUAR MERKEZİNDE YENİ BİR FUAR

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yapımını gerçekleştirdiği projelerinden biri olan Fuar ve Kongre Merkezi her ay farklı program ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Hizmete açıldığı günden bu güne birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Ahmet Tevfik Ozan Fuar Merkezi şubat ayında da Evlilik hazırlığında olan gençler için düzenlenecek fuara ev sahipliği yapacak.

İHTİYAÇ DUYULAN HER ŞEYİN OLACAĞI FUAR

Evlilik ile ilgili bütün sektörlerin yer alacağının planlandığı fuarda Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Ayakkabı ve Hediyelik Eşyalardan, Çiçekçilik, Organizasyon – Etkinlik, Araç Kiralama, Etkinlik Malzemeleri, Matbaa, Mücevherat ile ilgili ticari faaliyette bulunan Elazığ esnafı ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunabilecek.

EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLERE DE HİTAP EDECEK

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarında evlilik hazırlığı yapan çiftler ve ailelerin yanı sıra evini yenilemek isteyenlerin de tüm ihtiyaçları Ahmet Tevfik Ozan Fuar Merkezinde bir çatı altında olacak.  

  

KURULACAK OLAN FUR 9 GÜN SÜRECEK

Gelinlikten Damatlığa, düğün organizatörlerinden kuyumculara kadar çiftlerin ve gençlerini evlendirecek ailelerin ihtiyaç duyabilecekleri her ürünün yer alacağı fuar ziyaretçilere kapılarını 25 Şubat 2023 tarihinde açacak. 9 gün sürecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı 05 Mart 2023 tarihinde sona erecek.

YENİ FİRMALAR VE ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ

Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarında sadece düğün gününe yönelik hazırlıkları değil, ev hazırlığı sürecinde de ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçileriyle buluşturarak oldukça zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle yeni çiftlerin beğenisine sunulacak.

ÜRÜNLERDE FİYAT KARŞILAŞTIRMA FIRSATI

9 gün boyunca Elazığ ve komşu illerden gelecek olan ziyaretçilere açık olan fuarda yeni evlenecek çiftler ve yeni ev hazırlığında olan aileler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, beğendikleri ürünlerin fiyat karşılaştırmalarını yapabilecek ve yeni trendleri takip etme fırsatı yakalayabilecekler.

ATO’DA HER DÖNEM YENİ BİR FUAR

25 Şubat 05 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarıyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz Gelecek Fuarcılık Genel Müdürü Murat Malkan Elazığ Belediyesi olarak Ahmet Tevfik Ozan Fuar Merkezinde her dönem bir fuar düzenleyerek şehir insanına hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

TÜKETİCİ DE FİRMALAR DA KAZANACAK

Ahmet Tevfik Ozan Fuar Merkezinin hizmete açıldığı günden bu yana çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptığını belirten Malkan, 16 Ekim 2022 tarihinde düzenledikleri Kitap Fuarından sonra Evlilik Hazırlıkları Fuarı da düzenlemeyi hedeflediklerini aktardı. Evlilik Hazırlıkları Fuarını düzenlemelerindeki amaçlarının hem yeni çiftlerin ihtiyaç duydukları ürünleri bir arada görmelerini sağlamak hem de ekonomik sıkıntıların yaşandığı böyle bir süreçte firmaların ürünlerini bir merkezde toplayarak tüketiciye sunma imkanı tanımak olduğunu söyledi.

FİRMALAR ÜRÜNLERİNİ TÜKETİCİYE KOLAY ULAŞTIRACAK

Fuarın 9 gün süreceğine de dikkat çeken Genel Müdür Murat Malkan şunları kaydetti: Evlilik Hazırlıkları Fuarında tüketicilere ürün sunma imkanı sunmanın yanında üretici firmalarımızın yanı sıra diğer firmalarımızın da ürünlerini tüketiciye ulaştırmada kendilerine kolaylıklar sunan bir fuar olacak.

DEĞİŞEN REKABET KOŞULLARINDA KOLAYLIK

Bu fuarda tüketiciler kadar firmalarımızın da ürünlerinin tanıtımına katkı sunacak büyük bütçeler harcayarak yapacakları firma reklamları organizasyonumuz tarafından yapılacak, firmalarımız, değişen rekabet koşullarında rakipler arasında öne çıkarak marka farkındalıklarını ve bilinirliklerini arttırabilecekler. Müşteri veri tabanlarını geliştirmek için firmaların 25 Şubat 05 Mart tarihleri arasında bu fuarda yer almak için bizlerle irtibata geçmelerini bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol