Öne Çıkanlar ziyaret Elazığ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

Hemşehrimiz Dr. Yentür 'e Yeni Görev

2021 yılından beri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı Dr. Murat Mücahit Yentür’e yeni bir görev verildi. Elazığlı Dr. Murat Mücahit Yentür yeni görevlendirme ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

DR. MURAT MÜCAHİT YENTÜR KİMDİR?

Murat Mücahit Yentür Elazığ'ın Maden ilçesinde 1975 yılında doğdu. İlköğrenimini Fatih Sultan Mehmet ilkokulunda, Lise öğrenimini ise Maden Lisesinde tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Bölümü Yüksek Lisans, Hasan Kalyoncu Üniversitesi - İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisansı mezunudur. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Doktora eğitimini tamamlamıştır. İngiltere Birmingham City ve Portekiz İnterier Beira Üniversitesinde “Öğretmenlerin Hizmeti İçi Eğitiminin Geliştirilmesi” projelerinde yer almıştır. Yavuz Selim İlköğretim Okulunda Öğretmen, Fatih Ahmet Rasim Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı, Pertevniyal Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi / Fen Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2014 Yılında Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine atandı. Daha sonra İzmir Milli Eğitim Müdürlüğüne ve son olarak İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü misafir öğretim üyesi olarak dersler vermekte olup, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol