Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

HEMŞERİMİZ NAZİK'İN "YEDİ DAĞIN HARMANI" ADLI ŞİİR KİTABI ÇIKTI

Gazetemize şiir kitabını tanıtan Elazığlı şair ve yazar İhsan Nazik 7 kitabının olduğunu ve 7 kitabının içinden seçtiği şiirleri bir kitapta toplamak istediğini söyledi.

 1980'den beri şiir yazdığını belirten, hemşerimiz İhsan Nazik Halk Edebiyatı alanında şiirlerine yoğunluk verdiğini kaydetti.

" ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Yedi Dağın Harmanı-Seçmeler” isimli şiir kitabını, Elazığ’daki kütüphanelere bağışlayacak olan Şair ve Yazar Nazik, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na desteklerinden ötürü teşekkür ettiğini belirterek, "Yedi Dağın Harmanı diye kitap çıkardık.

Bunun büyük bir kısmını kütüphanelere koyacağız çocuklarımız, insanlarımız okusun diye.

Bugün artık bir Şair’in, Yazar’ın kitap basması çok güçlü bir meblağa ama sağolsun sporda, siyasette, kültürel her türlü dokuda Elazığ’ın medarı iftiharı kardeşimiz Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları  buna destek çıktı.

Bu kitabı çocuklarımız okusun diye seçme şiirlerimi hazırladım bende.

Kendisi bastırdı, kendisine burada tüm çocuklarımız gençlerimiz adına ben teşekkür ederim.

Bunda bir ticari bir şey meta yok bir çıkar beklemiyoruz sadece topluma kültürel yönden bilgiler aktarabilmek, gelecek nesillere bu eserlere bırakabilmek amacımız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol