Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

"HER KIŞIN SONU BAHAR, HER GECENİN SONU AYDINLIK"

Temsilcimiz Elazığspor'un tecrübeli stoperi Emre Akgün, kâbus gibi geçen 2021-2022 Futbol Sezonunu, futbol kariyerini, hedeflerini, Elazığspor'la ilgili duygu ve düşüncelerini ve gelecek hedeflerini günışığı'na anlattı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Ara Tramsfer Dönemi'nde 1461 Trabzon FK'dan kadrosuna dahil ettiği ve oynadığı futbol ve gösterdiği performans ile Elazığspor'un kümede kalmasında büyük rol oynayan futbolcular arasında yeralan 29 yaşındaki 'kale gibi stoper' Emre Akgün geçen sezon Elazığspor'un hakettiği bir sonucu aldığını belirterek, en büyük hayallerinden birinin Elazığspor'u hakettiği yerde görmek olduğunu kaydetti.

Gelecek sezonda Elazığspor forması ile çok daha başarılı olmak ve başarılara imza atmak istediğini söyleyen Emre Akgün; "İçimizdeki zafer ateşini geçen sezon sahalarda yaktık ve sonuç herkesi memnun etti. Kısacası inandık ve beklediğimiz gibi geçti. Yeni sezonda daha inançlı ve yenilenmiş bir şekilde geleceğiz."dedi.

Bordo-Beyazlı Formayla 13 maçta 1170* dakika süreyle sahada kalan ve 2 gol kaydeden tecrübeli stoperin spor servisimize yaptığı değerlendirmeden satırbaşları şunlar;

ZAFER ATEŞİNİ YAKTIK

"Geçen sezon için, beklediğimiz ve hakettiğimiz sonucu aldık, öncelikle bunun için mutlu ve gururluyuz.  Takım arkadaşlarım olsun,  taraftarlarımız olsun, takım başkanımız olsun, arkadaşlarımızla birlikte hepimiz bir aile olduk. İçimizdeki zafer ateşini geçen sezon sahalarda yaktık ve sonuç herkesi memnun etti. Kısacası inandık ve beklediğimiz gibi geçti. Yeni sezonda daha inançlı ve yenilenmiş bir şekilde geleceğiz."

ÇOK GÜZEL DUYGULAR YAŞADIK

"Alışmak zor olmadı benim için, ilk andan beri Elazığlı kardeşlerimiz bizi bağrına bastılar, güzel duygular yaşadık. Taraftarlarımız bizi evlatlarından, kardeşlerinden ayırmadılar , sevincide üzüntüyü de beraber yaşadık . İkinci memleketim oldu diyebilirim. Hiç yadırgamadım , yadırganmadım."

UNUTAMADIĞIM BURSA YILDIRIMSPOR MAÇI

"Deplasmanda oynadığımız Bursa Yıldırım Maçı, benim golümle taçlandı, benim için unutulmazdı.

Gelecek sezon için hedefimiz şampiyonluk. Geçen sezonun üstüne , daha azimli, daha inançlı, daha birlik içinde , transfer engelinin de olmadığı muhteşem bir sezon geçireceğiz insallah. İnandık, başaracağız."

HAYALİM ELAZIĞSPOR'U HAKETTİĞİ YERDE GÖRMEK.

"Hedefim futbol kariyerimi en yükseğe taşımak ve takımım Elazığspor'u hakettiği yerde görmek. Hayalim ise onurlu, tüm insanlığa örnek bir birey olarak hayatımı sürdürmek ve iyi hatırlanmaktır. Her kışın sonu Bahar, her gecenin sonu aydınlıktır. Yani demek istediğim umutlarını ve inançlarını asla kaybetmesinler, Allah'ın izniyle bu takım güneş gibi doğup, her yıl memleketine bahar havası yaşatacaktır."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol