Öne Çıkanlar yerelhaber Türkiye türkiyede deprem elazığ haber elazığsonhaber

Bu haber kez okundu.

HERŞEY ELAZIĞ İÇİN

CHP Eski  Kadın Kolları Başkanı Hülya Ülkü Gür, seçilmesi halinde Elazığ’ın sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağını kaydetti.

CHP Eski  Kadın Kolları Başkanı Hülya Ülkü Gür, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette CHP’den belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuru yaptığını söyleyen Hülya Ülkü Gür, “Yıllardır CHP Üyesiyim. CHP'nin başarısı için bir nefer olarak her alanda hizmet verdim mücadele ettim.” dedi.

KATKI SAĞLAMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Yerel yönetimlerde daha etkin olup, Elazığ’ın sorunlarını çözmek için aday adayı olduğunu belirten Hülya Ülkü Gür, “Yaklaşan yerel seçimler dolayısı ile ilimizde bütün partilerde, hizmet etmek adına  bir heyecan var. Bende bu hizmet yarısından hem partim adına hem şahsım adına ilimize katkı sağlamak için merkez ilçe Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldum.” şeklinde konuştu

ÖNCELİĞİM KADINLAR ÇOCUKLAR GENÇLER VE EMEKLİLER

Daha önce yaptığı Kadın Kolları Başkanlığı’nı başarıyla yürüten, siyaset ve sivil toplum örgütlerindeki faaliyetleriyle tanınan Hülya Ülkü Gür, “Adaylığım sadece kendim için değil, daha yaşanabilir bir şehir için, alt yapıdan eğitime, sosyal yaşamdan spora şehircilikten kültür ve sanata Türkiye’ye örnek olacak bir şehir olması adına tüm Elazığlılar içindir. Nasip olursa seçilirsem hizmet felsefem, problem çözücü içten önyargısız, hizmet bilinci, dürüst, tarafsız, ayrımcılıksız hesap verme sorumluluğu taşıyarak saydam ve katılımcılık ilkleri doğrultusunda olacaktır. Önceliğim kadınlar çocuklar gençler ve emekliler olacaktır.  ” şeklinde

KADINLARIN SİYASETTE DAHA FAZLA AKTİF OLMALI

Kadınların siyasette daha fazla aktif olmaları gerektiğini ifade eden Hülya Ülkü Gür, “Kadın  aday olarak bu seçimlerde kadınların daha çok temsi edildiği bir ülke hayal ediyorum ve yine bu seçimlerde kadınların daha çok seçilerek büyük zafer kazanacaklarını temenni ediyorum. Bu vesile ile yaklaşan yılbaşı dolayısıyla dünyamıza ülkemize ve şehrimize barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü dolu bir yıl dileyerek, kendi partim ve tüm partilerin seçimlere girecek olan adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

HÜLYA ÜLKÜ GÜR KİMDİR?

Ziyarette kendinden bahseden Hülya Ülkü Gür, “2002 yılından beri üyesi olduğum partimizden merkez ilçe kadın kolları başkanlığı, çeşitli dönemlerde il yönetimde bulundum.  2 kez milletvekilliği adayı oldum. 4 dönem Atatürkçü düşünce derneği başkanlığı yaptım. Köşe yazarlığı yaptım. Aynı zamanda kültür ve sanat camiasının içerisinde yer aldım.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol