Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

HİCRET MAHALLESİ’NDE SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Elazığ’da Hicret Mahallesi’nde Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ve hayırsever vatandaşlar tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Çocuklar, erkekliğe ilk adımını atmanın heyecanını yaşarken Vali Yardımcısı Recep Gündüz ve İş İnsanı Bahadır Kubilay da çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Gerçekleştirilen şölende sünnet olan 36 çocuk aileleriyle doyasıya eğlendi.

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan emeği geçenlere teşekkür etti. Gülbasan, “Geçen hafta mahalledeki 36 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bugün de burada çocuklarımıza sünnet şöleni gerçekleştiriyoruz. Ben katılımlarından dolayı Vali Yardımcısı Recep Gündüz Bey ve İş İnsanı Bahadır Kubilay beye teşekkür ediyorum. Mahallede biz bir yıldan beri sünnet olmayan çocukları tespit ettik burada değerli hayır sahipleri bizlere destek oldu bizde vesile olarak bu sünneti gerçekleştirdik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Recep Gündüz, davetinden dolayı Muhtar Gülbasan’a teşekkür etti. Gündüz, “Böyle bir etkinlikte bulunmaktan biz de gurur duyuyoruz. Davetinden dolayı muhtarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İş İnsanı Bahadır Kubilay, emeği geçenlere teşekkür etti. Kubilay, “Sayın muhtarımıza organizasyonu için teşekkür ederiz, emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol