Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bulut köy ziyaretinde muhtarların talep ve beklentilerini dinledi.

Kendisine iletilen taleplerin bir kısmını hemen çözen Metin Bulut tüm taleplerin takipçisi olacağını söyledi.

"HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Milletvekili Metin Bulut ziyarette yapmış olduğu açıklamada; "Şu ana kadar köylerimizden gelen taleplerin hemen hemen hepsinin karşılandığının altını çizen Metin Bulut ilgili kurumlarla ve muhtarlarımızla köylerimizde hizmet üretmek için çalışıyoruz. Köylerinde alt yapıdan üst yapıya bir çok hizmet götürdük. Köylerimizde muhtarlarimıza birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var. Çalışacağız ve birlikte başaracağız.

Bizler büyük bir liderin yol arkadaşlarıyız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın köylerimize vermiş olduğu önemi ve değeri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Bizler, O’nun gösterdiği ufukla köylerimizde hizmet üretmek için çalışıyoruz: Elazığ’da tüm muhtarlar köylerinde ve mahallelerinde hizmet üretmek için canla başla çalışıyor. Biz bu hakikatin yakın şahitleriyiz. Her biriyle mesai arkadaşıyız. Birlikte çalışıyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol