Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

İkinci tur öncesinde kritik görüşme…

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı söz konusu seçimde 28.Dönem Milletvekilleri belli olurken Cumhurbaşkanı adaylarının hiçbirinin gerekli olan yüzde 50 artı 1 oyu kazanamaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayıs’ta kurulacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur sandıklarında en çok oyu alan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu kozlarını bir kez daha paylaşacak.

KILIÇDAROĞLU: VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kritik görüşmenin hemen ardından kameraların karşısına geçen Kılıçdaroğlu, "Lütfedip kabul ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben sayın genel başkana Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu genel başkan. Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede genel başkan arkadaşları ile görüşecek” dedi.

ÖZDAĞ: AYRINTILI OLARAK CEVAPLARI ALDIK

Kılıçdaroğlu'nun ardından konuşan Özdağ, "Bazı sorularımız vardı, onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık. Aldığımız cevaplar neticesinde kurullarımızla değerlendirme yapacağız. Sinan Oğan'la da yine değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içerisinde görüşlerimizi paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol