Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu ve yürütme kurulu üyeleri Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yapılan ve hayata geçirilecek olan projeler konuşuldu.

Elazığ Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Yapılan Çalışmalar değerlendirilirken hayata geçirilmesi projeler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu, Kent Konseyinde yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi vererek; “Çevre şehircilik ve iklim değişikliği sıfır atık proje çalışma grubumuz var. Belediyemizle beraber bu grubumuz çeşitli çalışmalar yapıyorlar. Belediyemizin sıfır atıp projesini gündemimize aldık gerekli kolaylaştırıcı çalışmaları yapmak için gayret sarf ediyoruz. İl turizm kültür müdürlüğüyle beraber “Fırat’ın Semahları” adlı bir konser düzenledik. Hazar Şiir Akşamları’nı yaşadık. Elazığ’ın marka bir programın 5 yıl aradan sonra yapılması gurur verici bir olaydı.” dedi.

Elazığ’a ikinci Üniversite için çalışmalarının devam ettiğini de dile getiren Başkan Septioğlu: “İkinci üniversite için çalışmalarımız sürüyor bu amaçla Azerbaycan’a ziyaretimiz oldu. Orada yetkililerle, akademisyenlerle görüştük.” Dedi.

*ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Septioğlu açıklamasında şunları söyledi; “Kent konseyi çalışma grubumuz turizm ve kültür çalışma grubumuz ile Harput’ta, Palu’da ve Şüşnaz köyünde çeşitli çalışmalarla incelemeler yaptık. Buradaki kültürel değerleri yerinde gördük. Yapılan projeleri inceledik. Projeler hakkında bilgiler aldık. Yapılabilecek olanları da oradaki yerel yöneticilerinden notlarımızı alarak çalışmalarımızı yürüttük. Yine eğitim ve spor çalışma grubumuz var. Onlarda çeşitli çalışmalar yürütmekte. İkinci üniversite için çalışmalarımız sürüyor. Bu amaçla Azerbaycan’a bir ziyaretimiz olduk. Orada da yetkililer ile akademisyenlerle görüştük. Yine üniversitemizin konservatuarımızın hizmet verdiği binanın yetersizliği nedeniyle Ankara’daki Elazığ Dernekler Federasyonu, İstanbul’daki Dernekler Federasyonu ile çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah üniversitemize ve Elazığ’ımıza yakışır bir şekilde güzel bir binaya kavuşturacağız”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol