Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

İŞ İNSANI KARACADAĞ KALPLERE DOKUNDU!

Çalmadık kapı ziyaret edilmedik vatandaş kalmayacağını dile getiren Karacadağ, ziyaretlerini Elazığ’ın merkezde dahil olmak üzere tüm ilçelerinde gerçekleştireceğini söyledi.

Elazığ, Arıcak, Sivrice, Maden, Alacakaya ve Yazıkonak’ta bulunan esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen sıkıntılara çözüm olmak için vatandaşlarla bir araya gelen Karacadağ'ın bu tutumu vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

"ELAZIĞ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ"

  İlçe ilçe mahalle mahalle ziyaretlerine devam edecek olan Karacadağ, "Küçüklerim beni ağabey büyüklerim ise kardeş olarak bilsin" dedi.

Karacadağ; " Elazığ’da çalmadık kapı, gidilmedik esnaf, sorulmadık vatandaş bırakmak istemiyorum. Her mahalle, her köy, her ilçe benim için ayrı ayrı değerlere sahip. Her bir vatandaşımızın sıkıntısını dinleyip, derdiyle dertlenmek, mutluluğuyla mutlu olmak beni gururlandırıyor. Şimdiye kadar ziyaret ettiğim her ilçede her mahallede çok güzel karşılandım sağ olsun var olsunlar. Beni ağabeyleri, kardeşleri, evlatları olarak gördüler sıkıntılarını açtılar, mutluluklarını paylaştılar. Elazığ bizim göz bebeğimiz bunun içinde ziyaretlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

"ESNAF KARDEŞLERİMİZ İÇİN ELİMDEN NE GELİRSE YAPACAĞIM"

Elazığ’da doğmuş olması nedeniyle Elazığ’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Karacadağ “Ben Elazığ’da doğdum ve büyüdüm bu topraklarda yetiştim. Bu topraklarda yaşayan her vatandaşın refah içerisinde olması için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bugüne kadar çeşitli sıkıntılar yaşanmış olsa da bundan sonra ki dönemlerde inşallah böyle sıkıntılarımız kalmayacak. Esnaflarımızla bir araya gelerek onların dertlerini dinleyip sıkıntılarını nasıl çözebiliriz diye istişarelerde bulunduk. Bütün vatandaşlarımızın bizlere güvenmesi bizlere inanması beni çok mutlu ediyor" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ  BİZLERE GÜVENSİN"

Elazığlıların bir araya gelmesi için bir çok dernekte yönetim kurulu üyeliği yaptığını belirten Karacadağ; " Yıllardır siyasetin içerisindeyim. Vatandaşlarımızın bizlere güveninin tam olması Elazığlıların bizleri desteklemesi benim için büyük bir onur. Kapısını çaldığım tüm esnaf kardeşlerimin çeşitli sıkıntılarını dinledim ve onların bizlerden neler istediğini bir bir not ettim. İnşallah tüm esnaf kardeşlerimiz için elimden ne gelirse yapacağım. Bizler her birimiz bütünün bir parçasıyız el ele gönül gönüle çok daha güzel bir hayat süreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği Arıcak, Sivrice, Maden, Alacakaya, ve Yazıkonak’ta bulunan tüm esnaf ve vatandaşlar Karacadağ ile bir araya gelmekten ve ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol