Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Işıkver; “Hiçbir gelişme yok”

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları geçtiğimiz ay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek kentin ulaşım ağları ile ilgili bir görüşme gerçekleştirmişlerdi. Bakan Uraloğlu ile gerçekleştirilen görüşme sonrası AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve M. Rıdvan Nazırlı’nın ortak imzası ile ‘Hayırlı Olsun’ başlıklı bir açıklama yayınlanmıştı.


"Hayırlı Olsun" başlığıyla yayınlanan açıklamada yıllardır bölgede yapımı konuşulan ve yapılmadığı için hem Elazığlı hem de Tuncelili vatandaşların tepkisini çeken Pertek Köprüsü ile ilgili olarak; “Pertek Köprüsü için alternatif güzergahlar netleştirilmiş olup, ihale hazırlıklarına başlanmış, yıl sonu itibariyle proje ihalesine çıkılacaktır” denilmişti.


MHP Milletvekili Işıkver; “Pertek Köprüsü ile ilgili hiçbir gelişme yok”
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sunduğu Gündem programında Pertek Köprüsü ile ilgili gelen soruya çarpıcı bir cevap vererek geçmiş dönemden bugüne kadar Pertek Köprüsü ile ilgili yeni bir gelişmenin olmadığını söyledi.


Işıkver’in Pertek Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamanın tamamı şöyle; “Bu şehirde Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili konuşacak ilk kişi benim çünkü Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm komisyonunda bu şehri temsilen tek milletvekili benim. Bu bakanlıklara kolayca gidecek vekil benim. Bizim AK Partili Milletvekilerimiz dediler ki müjde Pertek Köprüsü sene sonu ihaleye çıkıyor. Bu safhaya zaten geçmiş dönem Ak Parti Milletvekillerinin gayretleri ile gelindi. Geçen dönem MHP Milletvekili yoktu; Zülfü beyin, Metin beyin, Tolga beyin, Sermin Hanımın gayretleri ile burada bir güzergah seçimi safhasına getirildi. Sondajlar yapıldı. Sanki yeni bir gelişmeymiş gibi bu proje ihalesi çıkılacak… Yani Pertek Köprüsü ile ilgili hemşehrilerimiz kızmasınlar şuan için hiçbir gelişme yoktur. Bu konu ile ilgili müjde falan belki basın yanlış bir okuma yapmış olabilir. Burada milletvekillerimizi de suçlamak istemiyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol