Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Işıkver’den, Başkan Alan’a Ziyaret

SEMİH IŞIKVER’İN AÇIKLADIĞI 23 PROJE, MANİFESTOMUZU DA KAPSIYOR.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 4 sene il başkanlığı yapmış bir başkan olarak ilin sorunlarını ve problemlerini çok çok iyi bilen biri olduğuna dikkat çekerek;  “Çok kıymetli Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve çok kıymetli Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı değerli arkadaşım, kardeşim Semih Işıkver beyefendi. Çıkmış oldukları yolda kendilerine başarılar diliyorum ve gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için yine kendilerine teşekkür ediyorum. 4 sene il başkanlığı yapmış bir başkanımız olarak ilin sorunlarını ve problemlerini bana göre çok çok iyi bilen ve aynı zamanda kendisi inşaat mühendisi olması hasebiyle iş dünyamızın sorunlarını ve problemlerini de bilen birisi. Çıkmış olduğu bu yolda diğer adaylar gibi kendisine de başarılar diliyoruz. Fakat bizi burada mutlu eden önemli bir konu var. Takdir ederseniz, ilimizin ve iş dünyamızın problemleri ile ilgili bir manifesto yayınladık. Zannedersem eş zamanlı olarak Semih Işıkver Beyefendi de 23 proje açıkladı. Bu 23 proje bizim 13 maddelik manifestomuzu da kapsıyor. Bu da ilin sorunlarına ve problemlerini ortak pencereden görebiliyoruz anlamına geliyor. Bu bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.  Diğer milletvekili adayları da bizim Manifestomuzun altına imzalarını attılar. Biz burada İş dünyası temsilcisi olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Öyle de olmak zorundayız. Biz bu koltuğa her kesimden oy alarak oturduk. Vatanımız ve Milletimiz için kim hayırlıysa Allah onlara nasip etsin. Çıkmış olduğunuz yolda tekrar sizlere başarılar diliyorum. Ziyaretlerinizden ötürü Odam ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

ELAZIĞ’IN SORUNLARI İÇİN ORTAK İNİSİYATİF GELİŞTİRİYOR OLMAMIZ BİZİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETMİŞTİR.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1.Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver ise, “İdris Alan Başkanım beşeri ve içtimai hayatta olduğu kadar, İş Dünyasında da sizleri çok önemsediğimi bilmenizi isterim. Bugün bizim için çok önemli bir gün. İlimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olmanız hasebiyle ve iş dünyasının bir parçası olarak, yaklaşık 20 sene iş dünyasına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak çok uzun süre emek verdiğimiz Aziz Şehir Elazığ için Hedeflerimiz başlığı altında bugün 18.00’da Lansman toplantısını yapacağımız proje kitapçığımızı sizlere takdim etmek için buradayız. Bu noktada bizimle aynı kaygıları paylaşıyor olmanız ve bu kaygıları bir manifesto haline getirmeniz bizim için çok değerliydi. Çünkü problemleri kavrama noktasında şehrin bütün paydaşlarının aynı noktada inisiyatif geliştirdiğini ve sizin 13 maddelik manifestonuzu bizim 23 madde olarak açıklayacağımız projelerimizin içinde olduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. 14 Mayıs’tan sonra Elazığ için birlikte çalışacağımızı, şehrin sorunlarını beraber ortadan kaldırmak için sizlere büyük iş düştüğünü biliyoruz. Siyaset kurumu olarak üzerimize düşen herşeyi birlikte yapacak olmamızdan gurur duyuyorum. Bizleri burada ağırladığınız için çok çok teşekkür ediyorum Başkanım.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol