Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

“İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet”

Olgunlar  Mahallesi’nin tanınmış simalarından ve evli iki çocuk babası olan Emrah Dursun, önümüzdeki yerel seçimlerde Olgunlar Mahallesi Muhtarlığı için aday olacağını söyledi.

 
Dinamik bir muhtarlık modeli ile görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade eden Olgunlar Mahalle Muhtar adayı Emrah Dursun, mahallenin belli başlı sorunlarını çözeceğini söyleyerek “vatandaşlarımıza hizmet sunma adına yola çıktık.” dedi.


*MAHALLELİLERİMİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM


Elazığ Olgunlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Dursun’un vefat etmesiyle boşalan muhtarlık görevi için bu göreve talip olduğunu ifade eden Dursun, bu vesile ile merhum Muhtarımız Hikmet Dursun’a da Allahtan rahmet diliyor, yapılacak olan seçimlerde Olgunlar mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyorum saygı ve sevgilerimle..." dedi.


*MAHALLEMİZİ MODERN BİR MAHALLE ANLAYIŞI İLE GÜZELLEŞTİRMEK AMACINDAYIM


Dursun, muhtarlık adaylığına ilişkin açıklamasında; “Önümüzdeki muhtarlık seçimlerde Olgunlar Mahallesi muhtarlık için adayım.

Bu ilk adaylığım. Nasip olur da muhtar seçilirsem,  Olgunlar Mahallesini  modern bir mahalle anlayışı ile ıslah edip daha da güzelleştirmek amacındayım.

Bu güzellikleri ön plana çıkarabilmek ve diğer tüm mahallelere örnek bir mahalle olmak için çalışacağım” dedi.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol